- Производи > Стреч Фолија

Рачна Стреч Фолија


Тип Дебелина Стандардна ширина Тежина на ролна Ролни во кутија Бои
MH 23 my 500 mm 2,5 kg
3,0 kg
3,5 kg
5,0 kg
6 Транспарентна

Машинска Стреч Фолија


Тип Дебелина Стандардна ширина Тежина на ролна Бои
ms 12-40 my 500 mm 16 kg Транспарентна