- Rreth Nesh

NODUS-KOMPANI SH.P.K është themeluar në vitin 1991 në Shkup si importues locale dhe shpërndarje i polimere,masterbaç dhe petë streçe.

Në rrjedhën e ekzistencës sonë dhe zhvillimit për mbi 20 vjet duke punuar me sukses me një rritje të qëndrueshme në shitje dhe sot ne jemi liderë në shpërndarjen e polimere në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri.
Ne e ndërtojmë biznesin tonë në bazë të një marrëdhënie të forta dhe të qëndrueshme me klientët tanë dhe furnizuesit të njëjtën kohë.

NODUS-KOMPANI SH.P.K në punën e kaluara ka ndërtuar partneritet të fortë me një spektër të gjerë të furnizuesve. Furnizuesit tanë janë prodhues kryesorë të industrisë petrokimike, të cilat formësojnë të ardhmen në fushën e polimere themelore, aditivëve dhe komponime nga gjithë bota.